Teksten voor ondernemers en bedrijven

Veel ondernemers en bedrijven worstelen met hun schrijfwerk. Logisch, want het is niet hun core business, het is iets wat er bij hoort. Sommigen vinden het leuk, anderen niet.

 

In beide gevallen doet u er verstandig aan om kritisch te kijken of uw teksten hun doel bereiken. Onderschat het belang van goede teksten niet. Goede teksten doen hetzelfde als een goed verkoopgesprek. Uw enthousiasme wordt erdoor overgebracht op een potentiële klant. Die gaat daardoor sneller en vaker tot actie over.

 

Slechte teksten zorgen er niet alleen voor dat potentiele klanten niet tot actie overgaan, ze bepalen ook het beeld dat zij van u hebben. De gevolgen van bijvoorbeeld een websitetekst vol fouten kunnen desastreus zijn, ook voor kleine bedrijven. Lezers van de tekst zullen het beeld krijgen van een onprofessioneel bedrijf en een slechte eerste indruk is moeilijk te herstellen. Ook al bent u nog zo goed in het stucen van wanden, het bakken van pizza’s of het verzorgen van nagels.

 

Teksten die de omzet verhogen

Tekspresso Schrijfwerk vindt dat elk bedrijf, klein en groot, recht heeft op goede teksten. Teksten die klanten en prospects aanspreken en die uiteindelijk de omzet verhogen. Daarom werken we tegen een betaalbaar tarief, kunnen we heel snel schakelen en zetten we altijd een stap extra. Een klus is voor ons pas afgerond als een klant tevreden is. We werken tijdens het hele proces heel nauw met u samen omdat uw enthousiasme voor uw bedrijf terug moet komen in de teksten.

 

U kunt Tekspresso Schrijfwerk inschakelen voor alle soorten schrijfwerk. Denk daarbij aan (SEO) webteksten, advertorials, brochures, nieuwsbrieven, persberichten, een corporate magazine, vacatureteksten of het ghostwriten van blogs.

 

Tekspresso Schrijfwerk is actief vanuit Oss en werkt vooral in de regio. Maar afstand is nooit een beperking. Ook de grootte van uw bedrijf is dat niet. Wij helpen éénpitters, maar ook multinationals.

 

Belangrijk om te weten:

  Tekspresso Schrijfwerk kent de geheimen van SEO en kan u helpen om met uw website beter gevonden te worden door Google.

 

  Wilt u zelf uw teksten schrijven maar zoekt u een tweede paar ogen om de laatste fouten eruit te halen en u te helpen met de puntjes op de i? Ook voor eindredactie kunt u Tekspresso Schrijfwerk inschakelen.

 

  Tekspresso Schrijfwerk maakt geen websites. We kunnen u wel in contact brengen met bedrijven die dit doen.

 

  Hetzelfde geldt voor grafische vormgevers en DTP’ers die bijvoorbeeld uw flyer, brochure of magazine kunnen opmaken. Ook op dit vlak heeft Tekspresso Schrijfwerk een uitgebreid netwerk.

 

Neem contact op: info@tekspresso.nl

Teksten als een espresso
Puur en krachtig 
Voor bedrijven en redacties

+31 610 55 19 20   
info@tekspresso.nl


Foto's op deze website:
Frans Swaans (achtergrondfoto)
Danny van Emmerik van Door Danny Fotografie (foto Johan van Leeuwen)